Wysłany: Czw Lut 15, 2007 19:10 Temat postu: Znasz się na fonach SE? Przeczytaj!
Witamy!
Jak wiadomo, na rynku obecne jest mnóstwo telefonów sygnowanych logiem Sony Ericsson. Mając na uwadze starzenie się modeli, wypieranych przez nowocześniejsze i lepsze rozwiązania, postanowiliśmy rozszerzyć tematykę forum o inne modele, niż tylko SEk700i. Szukamy w związku z tym osób, znających/posiadających inne modele "soniaczy", żeby mogły poprowadzić poszczególne działy.
Jeżeli znasz się na telefonach, chciałbyś poprowadzić cały dział na naszym forum i masz chęci i zapał, zgłaszaj się na PW lub pisz w tym wątku - każde zgłoszenie będzie rozpatrzone! Nie wahaj się - to może być twoja szansa!
Pozdrawiamy,
Administracja Forum Centrum K700i
PS. Zgłoszenia PW przyjmuje Petros i ja.
PS2. Jeśli masz pytania - nie wahaj się zapytać! _________________ Walcz ze spamem!
Kliknij tutaj!
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 23:51 Temat postu:
Ja też się nieźle znam na Soniakach choćby na k750 bo mam z nim styczność na co dzień. Mam też p910i, d750, w810, w800 i jeszcze kilka innych. Moja Mama ma w550 .
Pomysł rewelka, Stalovy rządzi
EbP: Poprawiłem trochę to co napisał Ryś, żeby miało ręce i nogi.